E-handelslagen

http://www.hallakonsument.se/klaga-angra-eller-anmala/vad-lagen-sager/e-handelslagen/

Reklamationer

Vid felaktig leverans (fel antal, fel vara, skadad vara) kontakta oss inom skälig tid så vi kan rätta till felet. Skicka inte tillbaka någonting utan att kontakta oss först. Kontakta oss per e-post med hjälp av uppgifterna du hittar på vår sida. Vi ersätter dig för returfrakten av fellevererade/skadade varor, enligt leverantörens frakt/portokostnader för försändelsen. Vi står även för eventuell ersättningsleverans. Vid eventuell tvist som vi inte lyckas lösa tillsammans, rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna reklamationsnämnden. Vi följer deras beslut. Tänk på att Svampbox måste hämtas ut hos ombud och tas omhand omgående för att reklamation skall godtas.

Leverans

Frakt sker med DHL och levereras med hjälp av deras tjänst Servicepoint och skickas från oss Måndagar eller Onsdagar för att vara framme innan helgen.


Fraktkostnad

Fraktkostnad tillkommer med 60kr per frakt inga ytterligare kostnader tillkommer.

Mervärdesskatt (Moms)

Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive moms.

Ångerrätt/Öppet köp i 14 dagar
Enligt distansavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar, detta gäller dock ej Svampbox som kan ta skada av att hanteras flera gånger. Kontakta oss per e-post med hjälp av uppgifterna du hittar på vår sida om du vill utnyttja din ångerrätt. Vid hävt köp kommer återbetalning att ske inom 30 dagar.

Ej uthämtade försändelser

Beställningar av Svampbox som inte hämtas ut debiteras fullt ut eftersom de inte klarar denna hantering. Övriga ej uthämtade försändelser debiteras med våra kostnader för frakt, emballage och hantering.

Personuppgifter

Vid beställning samtycker jag till att mina personuppgifter, inklusive e‐ postadress, mobiltelefonnummer för samtal och sms‐meddelanden och eventuella andra digitala adresser, får lagras och användas inom Saxtorp svamp AB / Fungikultur Saxtorp AB för digitala tjänster, marknadsföring, samt för statistik‐ och analysändamål.

Uppgifter som jag direkt eller indirekt lämnar genom att använda våra digitala tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga kunduppgifter användas för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig, samt för utveckling av nya tjänster. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies.

Samtycket är giltigt till dess jag själv säger upp det, och upphör inte om tjänsten inte nyttjas och samtycket är heller inte beroende av eventuella köp av produkter.

Jag har rätt att återkalla samtycket vilket jag gör genom att kontakta Saxtorp svamp AB / Fungikultur Saxtorp AB.

Beställningar av personer under 18 år kräver målsmans tillstånd.